CERERE DE INFORMAȚII ÎN BAZA LEGII NR. 544/2001

CERERE DE INFORMAȚII ÎN BAZA LEGII NR. 544/2001

PRIVIND LIBERUL ACCES LA INFORMAȚII DE INTERES PUBLIC

Către, 

……………………………………………………………………………………..

(Denumirea autorităţii sau instituţiei publice)

…………………………………………………………..

(Sediul/Adresa) 

Data ………………………………….

Stimate domn / Stimată doamnă,  

Prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public. Doresc să primesc o copie de pe următoarele documente:

(petentul este rugat sa enumere cat mai concret documentele sau informațiile solicitate)

sau „Doresc să îmi oferiți următoarele informații (dacă doriți doar informații, nu și copii după documente). Câteva exemple:

  1. Cate centre de zi pentru copii cu autism/ adulți există în localitatea……………………. (dacă trimiteți cererea la primărie sau DGASPC)? Va rog să îmi trimiteți adresele și datele de contact ale acestora.
  2. Ce programe de dezvoltare personală pentru copiii cu autism cu vârsta cuprinsă între 9-12 ani exista in localitatea ……………………… (dacă trimiteți cererea la primărie sau DGASPC). Vă rog să îmi trimiteți adresele și datele de contact ale acestora. Care este procedura prin care pot să înscriu pe copilul meu in vârsta de 9 de ani la un program dedicat de dezvoltare existent în cadrul DGASPC……………. (dacă există)?
  3. Ce alternative de angajare în localitatea ………………………. are copilul meu la terminarea liceului (tehnologic/ special) ……………………… , specializarea …………………….. (dacă trimiteți cererea la primărie sau DGASPC sau AJOFM)?

Doresc ca informațiile solicitate să îmi fie furnizate, în format electronic, la următoarea adresă de e-mail: …………………………………………………………………………….. .

Vă mulţumesc pentru solicitudine,

Numele şi prenumele petentului  …………………………………………………………………………………………………………..

Adresa de e-mail pentru trimiterea răspunsului………………………………………………………………………………………

Adresa fizică (dacă solicitați ca răspunsul să vă fie trimis prin postă și nu pe email) …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Telefon (opțional) ………………………..

Descarcă formularul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *